Welkom bij Arjen de Vrijer Fysio
Tweede Boerhaavestraat 38 hs in Amsterdam

Privacy

Privacy policy, klachten en vergoedingen

Privacy:

De praktijk beschikt over afgesloten behandelkamers waar uw privacy gewaarborgd is. Er wordt een registratie van uw medische en administratieve gegevens bijgehouden. Op deze registratie is de Wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing. U heeft altijd recht op informatie en inzage in uw behandeldossier. Uw dossier wordt bewaard in het archief en de fysiotherapeut mag zonder uw toestemming geen gegevens uit uw behandeldossier doorgeven aan derden.

Klachten:

De praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling conform de richtlijnen van het KNGF. Indien u niet tevreden bent of een klacht heeft over de bejegening of de behandeling van de fysiotherapeut kunt u een klacht indienen. U vindt hierover informatie in de folder in de wachtkamer.

Vergoeding:

Met alle zorgverzekeraars zijn contracten afgesloten. Om te weten of uw zorgverzekering de behandelingen vergoedt kunt u uw polis raadplegen. Als de behandelingen niet vergoed worden hangt er een prijslijst met de tarieven in de wachtkamer.

U vindt verder alle informatie over onze praktijk in de praktijkfolder die in onze wachtkamer ligt. Klik hier voor een digitale versie.

Over

In 1979 ben ik afgestudeerd als algemeen Fysiotherapeut. Daarnaast heb ik de opleiding Manuele therapie gevolgd en ben ik sinds 1995 Acupuncturist.

Ik maak gebruik van de methode Dry Needling, veelal in combinatie met of als aanvulling op Fysio-Manuele therapie.

Privacy en klachten

Onze praktijk staat borg voor uw privacy. Voor klachten is onze praktijk aangesloten bij de klachtenregeling conform de richtlijnen van het KNGF.

Privacy Policy & Klachtenregeling

Contact

De praktijk is bereikbaar op:
06 53 14 00 48

info@arjendevrijerfysio.nl

Tweede Boerhaavestraat 38 hs
1091 AN Amsterdam